SLAM FM Spin For Life

Omdat nog steeds 1 op de 3 mensen kanker krijgt. Met alle donaties financieren wij baanbrekend onderzoek en hoeft kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer te zijn.

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil Spin For Life jou inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek. Je kunt geheel op jouw eigen manier een bijdrage leveren. Zo kun je een eigen actie starten, deelnemen aan één van onze leuke evenementen, geld doneren of vrijwilliger worden. 

Samen kunnen wij onze droom realiseren: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wetenschappelijk onderzoek én preventie zijn hierin heel belangrijk. Om onderzoek naar kanker te kunnen blijven doen en om mensen de juiste voorlichting te geven, is nog steeds heel veel geld nodig. Wil jij meer weten over Stichting Fight cancer ? Klik dan HIER