ARTS (I.O.) SPECIALISATIE HUISARTS

Medicals4Events is gespecialiseerd in het leveren van medische diensten binnen evenementen. Wij hebben een gezellig, informeel, doch serieus team en ons doel is diensten te leveren, zoals wij professionals vinden dat het moet. Je werkt volgens de methoden die Medicals4Events hiervoor hanteert en met de materialen van Medicals4Events.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als arts ben je in een team van hulpverleners verantwoordelijk voor de te leveren zorg aan de patiënt. Tevens ben je als arts belast met de medische coördinatie en uitvoering van de medische zorg, tijdens het evenement. De medisch coördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie van de gehele inzet, onderhoud contacten met de organisatie, andere interne en externe diensten en derden. Daarnaast is hij/zij het aanspreekpunt voor consultatie over organisatie en zorg naar teamleden.

Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van patiënten en mede verantwoordelijk voor de veiligheid, sfeer en te bieden service aan gasten.  Medicals4Events verzorgd haar diensten bij zowel de zakelijke als publieksevenementen door het hele land, maar met name in de Randstad. In deze veelzijdige, leuke maar ook zeer verantwoordelijke functie werk je veel op wisselende tijden als avonduren, weekeinden en feestdagen. Het aantal uren dat je werkt zal in overleg worden ingevuld. Je werkt ook nauw samen met de collega’s van onze andere disciplines zoals de security, brandwachten en verkeersregelaars.

Kortom, een leuke spannende en uitdagende functie.

Na ontvangst van je sollicitatie zal bij geschiktheid een vrijblijvend oriënterend gesprek plaatsvinden om kennis te maken en je verder te informeren. Meestal is dit in een klein groepje.

 

Minimale functie eisen:

– Minimaal Arts in opleiding tot specialisme Huisarts.

– In het bezit van een BIG registratie

– Geen antecedenten.

– In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer (pre).

– Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

– Zelfstandig kunnen functioneren.

– Lichamelijk en psychisch gezond.

– Representatief / service gericht.

– Goede sociale vaardigheden.

– Stressbestendig

– Goed alleen en in teamverband kunnen werken.

– Bereid zijn om op wisselende uren te werken, w.o. feestdagen

Gezien de samenstelling van ons team, nodigen we met name vrouwen van harte uit om te solliciteren.

Kortom, ben jij het visitekaartje voor veiligheid en een goede professionele hulpverlening, ben je service en klantgericht. Neem dan contact met ons op.

 

Stuur je Sollicitatie met je c.v. en recente pasfoto naar  vacature@Medicals4Events.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.