Dodelijke opening bedrijfsevenement

Een CEO uit India overleed en raakte de bestuursvoorzitter zwaargewond… Zowel de CEO als de voorzitter van het multinationale bedrijf Vintex kwamen bij de opening van het 25-jarig jubileumfeest in een kooi hoog boven het publiek binnen.

Begin dit jaar overleed de CEO van Vintex een groot softwarebedrijf dat haar 25-jarig bestaan wilde vieren met een groot bedrijfsfeest. De CEO kwam in een soort ijzeren bak aan kabels binnenzweven toen een kabel brak en beide inzittenden zo’n 5 meter naar beneden vielen. De CEO viel daarbij op zijn hoofd en overleed. Het ongeval gebeurde in Hyderabad’s Ramoji Film City.

Lees meer: Dodelijke opening bedrijfsevenement

Er is inmiddels al een zaak aangespannen tegen de evenementenlocatie Film City op basis van een klacht van een andere bedrijfsfunctionaris. Er is inmiddels een onderzoek gaande.

Tims of India plaatste een geblurde video van de gebeurtenis:

Begin dit jaar overleed de CEO van Vintex een groot softwarebedrijf dat haar 25-jarig bestaan wilde vieren met een groot bedrijfsfeest. De CEO kwam in een soort ijzeren bak aan kabels binnenzweven toen een kabel brak en beide inzittenden zo’n 5 meter naar beneden vielen. De CEO viel daarbij op zijn hoofd en overleed. Het ongeval gebeurde in Hyderabad’s Ramoji Film City.

Er is inmiddels al een zaak aangespannen tegen de evenementenlocatie Film City op basis van een klacht van een andere bedrijfsfunctionaris. Er is inmiddels een onderzoek gaande.

Tims of India plaatste een geblurde video van de gebeurtenis: