Medische zorg bij motor trainingen

Het aantal motorrijders is de afgelopen jaren vors toegenomen en daarmee ook het aantal trainingen. Nieuwkomers maar ook ervaren motorrijders kunnen de rijvaardigheid met de eigen motor verbeteren door een tal van mogelijke rijvaardigheidstrainingen. Maar hoe worden deze georganiseerd…

Inmiddels is de keuze reuze als het gaat om bedrijven en organisaties die deze rijvaardigheidstrainingen aanbieden. Off-road, op de openbare weg of op circuits in heel Nederland. Als motorrijder is het goed om na te gaan of de trainingen door professionele instructeurs worden ondersteund en hoe deze trainingen zijn opgebouwd, wat ga je er leren en doen en op welke plek. In veel gevallen ga je als deelnemer met je eigen motor de training volgen. Welke “extra” risico’s loop je dan en hoe zit dat met je verzekering bijvoorbeeld als je toch ten val komt of schade oploopt.

Medicals4Events mag met haar zorg professionals, inmiddels bij diverse bedrijven deze zorg bieden. Samen met de organisatie zijn we altijd bezig met veiligheid van elke deelnemer. Preventief werken maakt dat deelnemers veel op een veilige manier kunnen leren.

Wil je meer weten, kijk ook eens bij Motor Circuit Trainingen.