Gouden Giraffe Award 2015

ALL4Events aanwezig bij de Gouden Giraffe Awardshow. Medicals4Events zorgde voor de medische ondersteuning.

Over de Gouden Giraffe awards

Wat is de Gouden Giraffe?
Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. De Gouden Giraffe is op zoek naar de bedrijven/bureaus die hun nek uit steken. Die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren. De meest impactvolle van deze evenementen worden al vanaf 1994 beloond met de Gouden Giraffe.

Anno 2015/2016 groeit het live moment steeds verder door tot een hoofdrolspeler binnen de marketing- en communicatiemix. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de ongekende impact van live communicatie en eventmarketing. De Gouden Giraffe Event Awards zijn er om die impact een groots podium te geven en om bedrijfsleven, overheid en organisaties duidelijk te maken dat er geen krachtiger communicatie- en marketingmiddel is dan het ‘event’. En de winnaar van de Gouden Giraffe? Die verkrijgt eeuwige roem!