EvenementContact 2017

De succesvolle beurs EvenementContact 2017 heeft op 9 maart plaatsgevonden in het Rotterdamse Ahoy.

EvenementContact
Arjen Lemstra en Joris Bots vormen de drijvende kracht achter EvenementContact. Het is een combinatie van een beurs, netwerkevent en congres. De eventprofessional vindt tijdens EvenementContact 2017 een zeer gevarieerd aanbod van exposanten die met hun producten en diensten bijdragen aan de kwaliteit van toekomstige events. Daarnaast was er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma.
Duidelijke keuze voor ALL4Events
Voor ALL4Events was ook dit jaar de keuze om aan deze beurs deel te nemen. Met haar onderdelen Medicals4Events, Security4Events, Traffic4Events en Fireman4Events zijn de schijnwerpers opnieuw gericht op de veiligheid en gezondheid bij evenementen. “Er zijn genoeg ontwikkelingen om met organisatoren van evenementen in gesprek te gaan over de ontwikkelingen op dit vlak” aldus directeur Eric van der Meer.

 

ZEP030

ALL4Events is ook lid van de “Zelfstandige Event Professionals 030” die op het netwerkplein ook een stand vertegenwoordigden. Zie ook: http://zep030.nl/

 

Al met al kunnen we weer terug kijken op een mooie en inspirerende beurs!

 

Met natuurlijk grote dank aan onze bezoekers!