Drake annuleert opnieuw een concert in de Ziggo Dome

Rapper Drake heeft opnieuw een concert in de Ziggo Dome afgeblazen. Twee andere concerten van de artiest zijn verplaatst. Het gaat om het concert van 23 april. In een mail aan de mensen die een kaartje voor het concert hadden, staat dat ‘het tourschema moest wijzigen’. Waarom dat moest is onduidelijk. De optredens op 25 en 26 april zijn ‘verhuisd’ naar 15 en 16 april, maar die gaan vooralsnog wel door.

Het is de zoveelste keer dat de rapper een concert in de stad annuleert. In 2017 werden zijn concertdata al twee keer veranderd, daarna liet hij verstek gaan omdat hij ziek was. Fans wachtten toen een uur in de zaal op zijn verschijning om daarna te horen dat hij niet kwam. Voor het inhaalconcert een paar dagen later kwam hij flink te laat.