Speelgoedauto’s razen over de A6 op open dag

Jong en oud genoot zaterdag van de open snelweg-dag op de A6 ter hoogte van Almere Stad. Rijkswaterstaat had de nieuwe parallelbaan tegenover busstation ’t Oor voor bezoekers opengesteld.Voor kinderen tot 13 jaar had de organisatie allerlei activiteiten georganiseerd. Ook kregen ze een leuk aandenken aan de dag.

“We wonen hier vlakbij en hebben een kleinzoon van zes jaar. We dachten dat dit toch het mooiste is wat je doen kan”, vertelt een bezoeker. Dat de vernieuwing aan de A6 nodig is door het steeds toenemende verkeer, deert deze bezoeker niet. “We hebben er geen last van en je kunt er toch niets aan veranderen.”

Op 8 april wordt de nieuwe hoofd- en parallelrijbaan van de A6 richting Amsterdam in gebruik genomen.

Medicals4Events mocht de medische hulpverlening bij dit unieke evenement verzorgen. Met een mobiele eerste hulp (EHBO) post stond onze verpleegkundige gereed voor mogelijke inzetten.