SCHEVE SCHAATS VOOR ORANGE LIONS

Medicals4Events mocht bij deze interland de medische zorg voor haar rekening nemen. Een team van verpleegkundigen en Artsen stond stand-by voor bezoekers en sporters in het gezellig volle Topsportcentrum Almere.

De Orange Lions zijn de tweede groepsfase voor kwalificatie voor het WK van 2019 in China slecht begonnen. De Nederlandse formatie kreeg geen vat op het slimme aanvalsspel van Hongarije. Aan het eind stond er een 59-74 uitslag op het bord.

Om een goede uitgangspositie te bewerkstelligen om het WK te halen, is het zaak om in elk geval je thuiswedstrijden te winnen. Die doelstelling kan na vanavond de prullenbak in. Nederland zal nu minstens één uitwedstrijd moeten winnen om nog een kans te maken.

Medicals4Events mocht bij deze interland de medische zorg voor haar rekening nemen. Een team van verpleegkundigen en Artsen stond stand-by voor bezoekers en sporters in het gezellig volle Topsportcentrum Almere.